ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

C:\Users\PC\ΛΟΓΟΤΥΠΑ\leklogofinal.jpg
Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης, στο πλαίσιο των δράσεων ταξικής αλληλεγγύης που αναπτύσσει προς τις λαϊκές οικογένειες, πληροφορεί όσες λαϊκές οικογένειες αδυνατούν να στηρίξουν τα παιδιά τους στο αγώνα που δίνουν για τη μόρφωσή τους ότι άρχισαν οι εγγραφές στο Λαϊκό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2017-2018. H παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν. Διδάσκονται μαθήματα Δημοτικού, Αρχαία, Έκθεση, Μαθηματικά, και Φυσική Γυμνασίου και Λυκείου.Επίσης καλούμε εκπαιδευτικούς δημοτικού- γυμνασίου και λυκείου που θέλουν να στηρίξουν και στη νέα σχολική χρονιά αυτήν την προσπάθεια που κάνει η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης να δηλώσουν συμμετοχή.
Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια. Γνωρίζουμε καλά ότι στο σημερινό ζοφερό οικονομικά περιβάλλον και με μια εκπαιδευτική πολιτική που καθημερινά βάζει νέα ταξικά εμπόδια στη πρόσβαση των παιδιών της λαϊκής οικογένειας στη μόρφωση, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί δίνουν καθημερινά μια δύσκολη μάχη για τη μόρφωση, γι’ αυτό και θα είμαστε δίπλα τους!
Ως Λ.Ε.Κ θεωρούμε πως μόνο το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας, σε ένα σύστημα δημόσιας, δωρεάν και καθολικής εκπαίδευσης που θα προωθεί τη συλλογικότητα, με εργαζόμενους, ανάμεσα τους και οι εκπαιδευτικοί, με πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα, μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών του λαού.
Όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν και εκπαιδευτικοί να προσφέρουν τις γνώσεις τους στο Λαϊκό Φροντιστήριο μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 6986647165 και 6949901504Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Επιτροπής
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.