Συνεχίζεται η προετοιμασία των Πιερίδων Μουσών

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών μπήκε για τα καλά στον ρυθμό των προπονήσεων που περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της σωστής προετοιμασίας με τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή κ. Πασχάλη Κουϊμτζίδη.


Την Κυριακή έγινε και το πρώτο «διπλό» μεταξύ τμημάτων της ομάδας των Πιερίδων Μουσών στο γήπεδο της Ανδρομάχης δείχνοντας πως οι αθλήτριες έχουν όλα τα στοιχεία που μετά την κατάλληλη προετοιμασία θα αποτελέσουν ένα δυνατό σύνολο που δημιουργεί προϋποθέσεις για καλές προσδοκίες.

Η διαδικασία των μεταγραφών ολοκληρώθηκε για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών με ισομερισμό αφού δόθηκαν δύο παίχτριες και αντίστοιχα αποκτήθηκαν άλλες δύο. Επέστρεψε στην ομάδα η τερματοφύλακας Άννα Τσιώλη ενώ αποκτήθηκε και η Πέγκυ Καστανιώτη. Δόθηκαν η Κόλτση Μαρία και η Θεοχάρη Γιάννα.

Στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών έχουν εγγραφεί αρκετά νέα κορίτσια τα οποία θα συγκροτήσουν την Ακαδημία του Σωματείου και θα αποτελέσουν το δυναμικό φυτώριο για την ενίσχυση της κύριας ομάδας.

Οι εγγραφές νέων κοριτσιών συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στο γήπεδο της Ανδρομάχης. Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 6984012467 και 6983731899.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.