τις επάλξεις βρίσκεται ήδη η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει ανάψει τις... μηχανές στο φουλ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει σε μόλις μερικές ημέρες.

Η παρουσιάστρια καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό περιοδικού λαμπερή, μαυρισμένη κι ανανεωμένη από το καλοκαίρι της στο αγαπημένο της στέκι για καφέ, λίγο πριν την τελευταία της καθημερινή στάση, το γραφείο της στην Κάντζα.


Δεν σταματούσε να μιλάει στο τηλέφωνο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Youweekly, ενώ εξολογήθηκε ότι έχει πάρει κιλά από το καλοκαίρι, όμως προσπαθεί να τα χάσει εν όψει πρεμιέρας.

«Πέρασα θαυμάσια, ξεκουράστηκα, έφαγα, πήρα δύο κιλάκια, αλλά δεν με στενοχωρεί καθόλου, ίσα ίσα τα χάρηκα», είπε η "ωραία Ελένη"

«Η εμπιστοσύνη που έχει χτίσει με τον κόσμο είναι αποτέλεσμα μιας διαχρονικής σχέσης βασισμένης κυρίως στην αλήθεια. Ποτέ δεν την κακόμαθαν οι τηλεθεατές, ποτέ δεν “εκμεταλλεύτηκε” η ίδια τη σχέση τους και κυρίως δεν τη θεώρησε ποτέ σχέση. Γι’ αυτό και πάντα κάθε χρόνο τέτοιες μέρες αγωνιά εάν τους αρέσει αυτό που ετοιμάζει με την ομάδα της. Θέλει το εκάστοτε τηλεοπτικό προϊόν που θα παρουσιάσει να είναι χρηστικό και να μπορεί μέσα από αυτό να χαρίζει όσο πιο πολλά δώρα γίνεται στις φίλες της»,δήλωσε συνεργάτης της στο περιοδικό.44