Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΚΜ


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα παραβρεθεί σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, στις 9.00’ το πρωί στον κοινό αγιασμό των συστεγαζόμενων σχολείων 19ο και 72ο Δημοτικό και 81ο Νηπιαγωγείο του σχολικού συγκροτήματος της οδού Πόντου 40 (περιοχή εκκλησίας Αγίου Θεράποντα) της Θεσσαλονίκης.Ακολούθως, στις 11.30’ το πρωί, ο Περιφερειάρχης θα παραστεί στον αγιασμό και τα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας Χαλκιδικής, που κατασκευάστηκε μέσω του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Επίσης, στις 15.00’ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα έχει συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, κεντρικό κτίριο).

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.