Εισβολή μεταλλωρύχων στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Ομάδα 10 ατόμων κατάφερε να μπει στο υπουργείο Περιβάλλοντος - Σε εξέλιξη η συγκέντρωση των εργαζόμενων στα μεταλλεία - Ένταση με τους αστυνομικούς στην είσοδο του υπουργείου

Η παρουσία ανδρών της ΥΜΕΤ στο υπουργείο Περιβάλλοντος δεν στάθηκε ικανή να εμποδίσει τους μεταλλωρύχους.

Ουσιαστικά οι μεταλλωρύχοι κατάφεραν να περάσουν με μια αιφνιδιαστική κίνηση από το πλάι κατάφεραν να εισέλθουν στο κτήριο πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να πάρουν θέση.

Οι διαμαρτυρόμενοι κατάφεραν να φτάσουν ως το γραφείο του υπουργού και ορισμένοι από αυτούς έχουν βγει στα παράθυρα και έχουν κρεμάσει τα χαρακτηριστικά γιλέκα τους.

Μια ομάδα περίπου 10 ατόμων κατάφερε να μπει στον χώρο του υπουργείου. Οι υπόλοιποι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται στην είσοδο του κτηρίου.


Οι εικόνες από τη διαμαρτυρία των μεταλλωρύχων
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.