ΝΕΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΤΙΟΥ


Μετά από οικειοθελή παραίτηση για σοβαρούς προσωπικούς λόγους...


της Αντιδημάρχου του Δήμου Λέλας Βλαχοπούλου - Γιάννακα, ο Δήμαρχος Κωστής Δημόπουλος, με σπάνια ταχύτητα, για την συνέχιση λειτουργίας του Δήμου, με απόφασή του, σύμφωνα με τους Νόμους του Κράτους, τροποποίησε την προηγούμενη απόφασή του και με νέα του νόμιμη απόφαση όρισε:
Αντιδήμαρχο την δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Φωτίου Κλιτσινίκου.

Εντεταλμένη σύμβουλο την πρώην Αντιδήμαρχο Λέλα Βλαχοπούλου Γιάννακα.
Συγχαρητήρια κορίτσια στις νέες σας αρμοδιότητες, καλή δύναμη και πέραν των άλλων να φροντίζετε την καθημερινότητα των δημοτών.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.