Ζητούνται Υπάλληλοι για το κατάστημα Today's Delicious Stores στην Κατερίνη.Ζητούνται Υπάλληλοι για το κατάστημα Today's Delicious Stores στην Κατερίνη.

Κωδικός θέσης: ΥΠ_ΚΑΤ

Περιγραφή θέσης:

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα φροντίζει καθημερινά να εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες του καταστήματος στα πόστα ευθύνης που θα οριστούν, φροντίζοντας ταυτόχρονα για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών όπως αυτό ορίζεται από τις προδιαγραφές λειτουργίας της αλυσίδας. Προηγουμένως θα έχει ολοκληρώσει τον απαραίτητο κύκλο θεωρητικών και πρακτικών εκπαιδεύσεων του ομίλου και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην ομάδα του προσωπικού του καταστήματος.

Προφίλ υποψηφίων:
Θέληση για εργασία και εξέλιξη μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας
Επιθυμητή η γνώση παρασκευής καφέ και η εμπειρία στον χώρο της εστίασης
Απολυτήριο Λυκείου
Καλή γνώση Αγγλικών
Εμπειρία στις πωλήσεις ή στην εξυπηρέτηση πελατών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους)

Προσφέρεται:
Πλήρης απασχόληση με ασφαλιστική κάλυψη Ι.Κ.Α.
Άριστο περιβάλλον εργασίας σε μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αλυσίδες καταστημάτων
Προοπτικές εξέλιξης και απασχόλησης σε ετήσια βάση
Διαρκής εκπαίδευση

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.