ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης: «1οι ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ 2017»


ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι μαθητές και οι μαθήτριες σχηματίζουν με δική τους πρωτοβουλία ομάδες αποτελούμενες από τέσσερα (4) άτομα με οποιονδήποτε συνδυασμό (4 αγόρια ή 4 κορίτσια ή 2 αγόρια & 2 κορίτσια ή 3 αγόρια & 1 κορίτσι ή 3 κορίτσια και 1 αγόρι). Η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί στη σκυταλοδρομία που θα επιλέξει και θα δηλώσει στη γραμματεία των αγώνων πριν την έναρξή τους.
Σημ. 1 : Οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται και από μαθητές-τριες διαφορετικών Σχολείων και διαφορετικών τάξεων.
Σημ. 2 : Μαθητές & μαθήτριες που δεν θα μπορέσουν να σχηματίσουν ομάδα, μπορούν να έρθουν να δηλωθούν και θα γίνει προσπάθεια σχηματισμού ομάδων από τους διοργανωτές.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στην γραμματεία των αγώνων μέχρι και 30’ πριν την έναρξη (10.30 πμ)
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ : Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε Τελικές Σειρές και η κατάταξη θα γίνει με βάση την επίδοση – χρόνο από όλες τις σειρές.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ : Όλοι οι μαθητές-τριες πρέπει με ευθύνη και φροντίδα των γονέων τους να έχουν Ιατρική Βεβαίωση καλής υγείας ή Υπεύθυνη Δήλωση ότι τους επιτρέπεται η συμμετοχή.
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ : Η μετακίνηση προς και από το στάδιο θα γίνει με ευθύνη των γονέων των μαθητών-τριών.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΕΠΑΘΛΑ : Σε όλους-ες τους συμμετέχοντες-ουσες θα απονεμηθούν Διπλώματα Συμμετοχής.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : Τεχνική Υπεύθυνη των αγώνων θα είναι η Προπονήτρια των Ακαδημιών του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης, Μπατάλα Βίκυ (τηλ.: 6945395155).

Ότι δεν προβλέπετε από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από την Τεχνική Υπεύθυνη.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
11.00 πμ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4 Χ 50μ
11.15 πμ
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4 Χ 100μ
11.30 πμ
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4 Χ 200μ
11.45 πμ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Για τον ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.