120 ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΕΗΔημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη 12Κ/2017 που αφορά πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ (ΔΕΗ ΑΕ).
Πρόκειται για 26 θέσεις διπλωματούχων Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΕ, Ηλεκτροτεχνικών Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού ΔΕ, Ηλεκτροτεχνικών Σταθμών – Υποσταθμών ΔΕ, Μηχανοτεχνικών ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων ΔΕ, Μηχανοτεχνικών ΜΕΚ ΔΕ, καθώς και Τεχνικών Λοιπών Ειδικοτήτων ΔΕ.

Το προσωπικό, το οποίο θα προσληφθεί, αναμένεται να απασχοληθεί σε μονάδες της Επιχείρησης στη Ρόδο, τη Δράμα, καθώς και στην Κοζάνη.
Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου www.asep.gr. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και λήγει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 14.00.

Σημειώνεται ότι η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στον ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 12Κ/2017, ΤΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 115 10.
Αναγράφοντας, βέβαια, στον φάκελο την κατηγορία ΠΕ ή ΔΕ, της οποίας θέση διεκδικούν.

Διευκρινίζεται ότι η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης λήγει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Στη Μεγαλόπολη
Στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης του Νομού Αρκαδίας πρόκειται να προσληφθούν συνολικά 94 άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Η προκήρυξη της ΔΕΗ αφορά συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών.
Δώδεκα είναι οι ειδικότητες που αφορά η προκήρυξη.

Πρόκειται για:
– Ηλεκτροτεχνικούς εγκαταστάσεων και εξοπλισμού – Ηλεκτροτεχνίτες ΔΕ
– Ηλεκτροτεχνικούς εγκαταστάσεων και εξοπλισμού – Τεχνίτες Οργάνων και Αυτοματισμού ΔΕ
– Τεχνικούς Ορυχείων ΔΕ
– Τεχνικούς Ορυχείων – Χειριστές Κύριων Μηχανημάτων ΔΕ
– Μηχανοτεχνικούς Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού – Μηχανοτεχνίτες ΔΕ
– Μηχανοτεχνικούς Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού – Τεχνίτες Εργαλειομηχανών (Τορναδόροι) ΔΕ
– Μηχανοτεχνικούς Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού – Τεχνίτες Οχημάτων ΔΕ
– Χειριστές Η/Υ ΔΕ
– Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων (Ανυψωτικά Περονοφόρα Μηχανήματα – ΚΛΑΡΚ) ΔΕ
– Εργοδηγούς Δικτύων (Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων) ΔΕ
– Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων (Γερανοπροωθητών) ΔΕ
– Οδηγούς (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) ΔΕ.

Διευκρινίζεται ότι όλοι οι αιτούντες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, ενώ ένα από τα κριτήρια επιλογής, εφόσον διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα, είναι η εντοπιότητα των υποψηφίων. Πρέπει να σημειωθεί ότι για την απόδειξη της εντοπιότητας οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό (ή βεβαίωση) πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερο των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής) του δήμου ότι είναι δημότες του συγκεκριμένου δήμου, με ρητή σε αυτό αναφορά της Δημοτικής Ενότητας ή / και της Τοπικής / Δημοτικής Κοινότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως – ή με εξουσιοδότηση – είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Υπηρεσίας (ΔΕΗ ΑΕ – Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, ΤΚ 22200 – Μεγαλόπολη), απευθύνοντάς την στην Κεντρική Γραμματεία (τηλ. 27910-33034 και 27910-33020). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κατά νου ότι η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 3 Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.