ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 3η εθνική έκθεση μορφολογίας

 
Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου συνδιοργάνωσε με το Δήμο Κατερίνης την 3η εθνική έκθεση μορφολογίας CAC μαζί με ειδικές κρίσεις για όλα τα group.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κατερίνης με μεγάλη συμμετοχή τόσο Ελλήνων όσο και ξένων επαγγελματιών εκτροφέων. Υπήρξε...


μεγάλη προσέλευση πολιτών που θέλησαν να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των φυλών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η κα.Ιωάννα Γαλανού, Πρόεδρος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, προσκεκλημένη του Δήμου Κατερίνης και του ΚΟΠ.

Κατά τη διάρκεια στης εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη, στην Αντιδήμαρχο κα. Παρθένα Μαυρίδου, στην Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Μπατάλα, στην Πρόεδρο του ΚΟΕ κα. Ιωάννα Γαλανού και στον Πρόεδρο της Hygiene Services κ.Τσαμπρή.

Ο ΚΟΠ ευχαριστεί το Δήμαρχο κ.Σάββα Χιονίδη ο οποίος παρακολούθησε και μέρος της διοργάνωσης και την κα. Παρθένα Μακρίδου, για την έμπρακτη συμπαράστασή τους, όπως επίσης και τους επαγγελματίες της πόλης μας: Εστιατόριο Cook Taste the World, PC World κ.Μόρα Κωνσταντίνο & Hygiene Services κ. Τσαμπρή που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Επίσης, ο ΚΟΠ ευχαριστεί το Διοικητή του Α.Τ. Κατερίνης καθώς και το Διευθυντή της Τροχαίας Κατερίνης για την ανοχή τους.

Ο ΚΟΠ δεν ξεχνά να ευχαριστήσει και το προσωπικό του Πάρκου Κατερίνης για την ευταξία του χώρου.

Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας.
 Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.