Γιατί ο Χρυσόγονος δεν παραδίδει την έδρα του στο ΣΥΡΙΖΑ Ο ευρωβουλευτής αποκαλύπτει τους λόγους αποχώρησης από τη Σοσιαλιστική Τάσηώρησης της Σοσιαλιστικής Τάσης δεν είναι η σεναριολογία, αλλά η πολιτική και οργανωτική διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε συνέντευξή του ο Κώστας Χρυσόγονος.

Ο ευρωβουλευτής, σε συνέντευξή του στην «Βραδυνή της Κυριακής» αναφέρει πώς θα συνεχίσει τη δράση του στο Ευρωκοινοβούλιο, εκπροσωπώντας την αυτόνομη πολιτική κίνηση που θα δημιουργηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ επισημαίνει είχε συνομιλήσει με τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και του είχε ανακοινώσει τις μελλοντικές του προθέσεις.

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «οι πολιτικές που ακολουθεί πάσχουν από ένα εγγενές έλλειμμα νομιμοποίησης, ενώ όσοι διαφωνούμε, μπορούμε μεν να εκφράζουμε τις απόψεις μας, αλλά δεν μπορούμε πρακτικά να επηρεάσουμε τις αποφάσεις» και εξηγεί πως «κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να θέσουμε το ερώτημα για αποχώρηση στα μέλη της Σοσιαλιστικής Τάσης, τα οποία και την αποφάσισαν κατά πλειοψηφία».

Ο κ. Χρυσόγονος χαρακτηρίζει «κακοστημένο παραμύθι» τις κατηγορίες ότι διατηρεί την έδρα του στο ευρωκοινοβούλιο για να κερδίσει πολιτικά και οικονομικά, καθώς όπως εξηγεί, «είναι αντικειμενικά αδύνατο να παραδώσω την έδρα μου στον ΣΥΡΙΖΑ». Και προσθέτει:

«Από τους τρεις επιλαχόντες που ακολουθούν σε σειρά σταυρών προτίμησης ο πρώτος αποχώρησε από το κόμμα τον Φεβρουάριο του 2015 και καταγγέλλει ακόμα και πρόσφατα την κυβερνητική πολιτική, ο δεύτερος δεν ήταν ποτέ μέλος του κόμματος και αρνήθηκε να είναι υποψήφιός του στις εθνικές εκλογές του 2015, και ο τρίτος, επίσης ποτέ δεν υπήρξε μέλος του κόμματος και καταγγέλλει κατά καιρούς την κυβερνητική πολιτική».

Όσο για τις κατηγορίες οικονομικού περιεχομένου τις χαρακτηρίζει ανυπόστατες, λέγοντας πως τα «εισοδήματά του έχουν μειωθεί», καθώς δεν ασκεί το δικηγορικό του επάγγελμα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.