Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πιερίας εκφράζει τις ευχαριστίες του για τον επαγγελματισμό, τον ενθουσιασμό και το φιλικό κλίμα που επέδειξαν οι εκπαιδευτές – διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Νομού Πιερίας κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017. Στο ...


σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης συμμετείχε η πλειονότητα των δικαστικών υπαλλήλων, που με προσοχή παρακολούθησαν τις οδηγίες των εκπαιδευτών του Ε.Κ.Α.Β. Ακολούθησε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, κατά την οποία διαλύθηκαν πολλοί μύθοι και ανακρίβειες, που λανθασμένα γνωρίζει ο απλός κόσμος για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.
Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πιερίας τονίζει πόσο σημαντικό είναι το σεμινάριο αυτό στην σωστή αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών τόσο μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο όσο και στην καθημερινή ιδιωτική ζωή των υπαλλήλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από τους δικαστικούς υπαλλήλους στους αφανείς ήρωες της Πιερίας, τους εκπαιδευτές – διασώστες του Ε.Κ.Α.Β., που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη διάσωση των συνανθρώπων τους.

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μαριάννα Καζάκου Αργύρης Καρυπίδης
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.