Ο Ομιλος εταιρειών Γεωργιάδη ζητά για τις περιοχέςΓιαννιτσ Πλαταμώνα Κατερίνης Αιγινίου και
Γιανντσ ών υπαλλήλους για τα πρατήρια υγρών καυσίμων υγραερίου _ υπάλληλοι γραφείου λογιστηρίου,υπάλληλοι καφέ,υπάλληλοι πίστας,οδηγοί βυτίου,πλύντες-.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να είναι εργατικοί,επικοινωνιακοί,να εχουν διάθεση για δουλειά,να έχουν ευχέρεια λόγου,να είναι ευγενικοί με τους πελάτες και να είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σύμφωνα με τα στάνταρ και τους κανόνες της επιχείρησης.
Τυχόν προυπηρεσία σε πρατήριο καυσίμων θα ληφθεί σαν πρόσθετο προσόν.


Αποστολή βιογραφικών στο e-mail : bp.georgiadis@gmail.com
shell.georgiadis@gmail.com

 Τηλ.επικοινωνίας για προσωπική συνέντευξη 2351 0 33 888
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.