Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας στο "Τρέχω για τη Κατερίνη"


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας με επικεφαλής τον Διευθυντή της Α/Υ' ΤΖΗΜΑ Γεώργιο συμμετείχε ενεργά σε έναν αγώνα δρόμου που αποτελεί πλέον θεσμό για τη πόλη μας το "Τρέχω για τη Κατερίνη".
Κύριος σκοπός των μέτρων τροχαίας ήταν η ασφαλής και απρόσκοπτη συμμετοχή των αθλητών και...


η όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των οδηγών χρηστών των οδών που τελέσθηκε ο αγώνας.

Για την επίτευξη ανωτέρω σκοπού το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης ενισχύθηκε με την αναγκαία αστυνομική δύναμη, για την πραγματοποίηση των εκτροπών της κυκλοφορίας.
Επίσης να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός Αστυνομικών συμμετείχαν ως δρομείς στον προαναφερόμενο αγώνα


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.