ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΟ Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους του γονείς και κηδεμόνες μέλη του, για την παρουσία τους την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στο σχολείο μας.


Ο...


Δ/ντής Κος Κων/νος Σταματόπουλος μας ενημέρωσε με μεγάλη σαφήνεια σε θέματα που αφορούν την Φοίτηση, Αξιολόγηση και γενικά την Αγωγή των μαθητών.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κος Αστέριος Φάλλιας, παρουσίασε τις δράσεις του συλλόγου, καθώς και το πλούσιο και δημιουργικό έργο που γίνεται στο σχολείο μας.


Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους, τον Υποδ/ντή Κο Γεώργιο Παπαδημητρίου, την Υποδ/ντρια Κα Γιώτα Θεοδωροπούλου καθώς και τους καθηγητές/τριες του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας.

Με βαθιά εκτίμηση

Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΦΑΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.