Η Επιτροπή Αγώνα κύριε Χιονίδη, συνεχίζει την ενημέρωση των πολιτών. Θα τολμήσετε επιτέλους να απαντήσετε;

Στον πεζόδρομο της Κατερίνης βρέθηκαν σήμερα μέλη του Πολιτιστικού κι Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνω Μηλιάς "Η Αγία Παρασκευή" καθώς και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τις ανεμογεννήτριες στους πολίτες. Η..

Επιτροπή Αγώνα δηλώνει από την πρώτη κιόλας στιγμή την αντίθεσή της όχι ως προς τις ΑΠΕ αλλά ως προς τη συγκεκριμένη εγκατάσταση αιολικού πάρκου σε ένα κατάφυτο βουνό τη στιγμή που το 90% των κατοίκων του δήμου Πέτρας και μια μεγάλη ενημερωμένη μερίδα συλλόγων και φορέων του νομού, είναι αντίθετη στο έργο αυτό. Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη εκφράζει για ακόμη μια φορά την αντίθεσή της στη διαδικασία με την οποία ο δήμαρχος Χιονίδης και μόνο αυτός αποφάσισε το έργο, χωρίς να ενημερώσει κανέναν και αναγκάζοντας κάποιους λίγους της δημοτικής του παράταξης να το υπερψηφίσουν. Η Επιτροπή Αγώνα θεωρεί ντροπή το γεγονός πως ακόμη και σήμερα αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου δεν μπορούν (διότι δε γνωρίζουν) να δώσουν απαντήσεις σε απλά ερωτήματα όπως: Ποιά είναι η εταιρία ΤΕΚΑΛ και ποιοι αποτελούν το Διοικητικό της Συμβούλιο; Ποιο είναι το έτος κατασκευής του συγκεκριμένου τύπου ανεμογεννητριών Εnercon E-82; Γιατί η ημερομηνία κατασκευής δεν αναφέρεται πουθενά σε καμία μελέτη και σε καμία σύμβαση; Αληθεύει πως είναι 15ετίας; Γνωρίζουν οι πολίτες πως η εταιρία προσφέρει μόνο μία θέση εργασίας για το τεράστιο αυτό έργο ανάπτυξης;Η Επιτροπή κατά των Ανεμογεννητριών θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο και το επόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και καλεί τους δημοτικούς συμβούλους του κυρίου Χιονίδη να παραλάβουν τη Μελέτη της εταιρίας καθώς και τους Περιβαλλοντικούς Όρους ως ένα δωράκι των απλών πολιτών προς κάποιους οι οποίοι δε διάβασαν. Ευτυχώς για το βουνό, θα κληθούν όλοι όσοι υπέγραψαν να απαντήσουν στα αρμόδια ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Τέλος γνωστοποιούμε στους πολίτες της Πιερίας ότι η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη θα καλέσει σε συνάντηση τον Μακαριότατο Μητροπολίτη Γεώργιο προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας από την οποία θα ζητήσει τη στήριξή της, τις διευθύνσεις 1ο.βάθμιας και 2ο.βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, την ηγεσία της αστυνομικής διεύθυνσης Πιερίας, το Επιμελητήριο Πιερίας και τέλος θα καλέσει τη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πιερίας καθώς μένει να υποβληθεί από την κατασκευάστρια εταιρία, η μελέτη δασικής οδοποιίας για τη σύνταξη και έγκριση της οποίας θα πρέπει να ληφθούν υπόψη: η γνωμοδότηση της αρμόδιας στρατιωτική αρχής σύμφωνα με το Φ. 100.1/181604/ Σ.5206 /28-11-2012 έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.