Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας

 
Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, στην Κατερίνη, ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αρχικά αναφέρθηκε στην κατάθεση νομοσχεδίου από την κυβέρνηση Συριζανέλ για την αλλαγή φύλου στα 15 έτη. Η...


προσπάθεια να χτυπηθεί η θρησκεία, η ελληνική ιστορία, η ελληνική οικογένεια συνεχίζεται αμείωτη από τους εθνομηδενιστές της κυβέρνησης. Η προσπάθεια το στρεβλό και ανώμαλο να περνάει ως φυσιολογικό συνεχίζεται. Φυσικά η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη προς αυτό σεβόμενη την Φύση και τα Ήθη της πατρίδος μας.

Στη συνέχεια έγινε λόγος για την προσπάθεια αναγνώρισης όχι μουσουλμανικής αλλά ΄΄τουρκικής΄΄ μειονότητας στην Θράκη μας μέσω της αναγνώρισης από την προδοτική κυβέρνηση μας ΄΄τουρκικού συνδέσμου΄΄. Γίνεται αγώνας από τους αριστερούς μαζί με τους δήθεν ακροδεξιούς της συγκυβέρνησης να παραδώσουν την Θράκη μας στα νύχια της Άγκυρας. Η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια μόνη της αγωνίζεται για την διάσωση της Θράκης και το διώξιμο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Τέλος έγινε και αναφορά στην άνοδο της λαοφιλίας της Χρυσής Αυγής και στην άνοδο των δημοσκοπικών προβλέψεων και εξαιτίας αυτού, στην πρόσφατη προσπάθεια δήθεν πατριωτικών εφημερίδων ή δήθεν πατριωτικών τηλεοπτικών εκπομπών να δυσφημίσουν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή. Με ψέματα, ανακρίβειες και λασπολογίες προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να απομακρυνθεί από το γνήσιο εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής αλλά οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Δήθεν προτρέπουν την Χρυσή Αυγή να βάλει νερό στο κρασί της και να δεχτεί παλαιοκομματικά στελέχη από άλλους χώρους είτε να διώξει τους αγωνιστές της και να βάλει στη θέση τους πιο τεχνοκράτες είτε να αλλάξει τον Αρχηγό της και να μπει άλλος στην θέση του. Όλα αυτά εις μάτην γιατί η Χρυσή Αυγή και Αρχηγό έχει άριστο και στελέχη ικανά για να διεκδικήσει την κατάληψη της εξουσίας, που είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα καταφέρει.

Χρυσή Αυγή Πιερίας
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.