Διακρίσεις για τους αθλητές του Αρχελάου σε διεθνές τουρνουά Πάλης στη Σερβία

Στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης το οποίο διοργανώθηκε στο Μλαντένοβατς της Σερβίας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου έλαβε μέρος η Ελλάδα με αποστολή στην οποία συμμετείχε ο Αρχέλαος μαζί με άλλους δύο συλλόγους, την «Αθλητική Ακαδημία Ο ΟΓΧΗΣΤΟΣ» από τη Λάρισα και τον «Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο Τρίκαλα».Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Σερβία, Κροατία, Βοσνία, Βουλγαρία και Ρουμανία. Η Ελλάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των φιλοξενούμενων χωρών.O Χαριτίδης Ελευθέριος του Αρχελάου βραβεύθηκε ως ο καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης.


Ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής ήταν 11 μετάλλια για 15 αθλητές: 4 χρυσά, 2 αργυρά,4 χάλκινα, 3 πέμπτες θέσεις και 2 έβδομες.


Οι επτά αθλητές του Αρχελάου τα πήγαν εξαιρετικά με επτά θέσεις στο βάθρο (με αλφαβητική σειρά):
- Μητσιόπουλος Δημήτριος, 3ος στα 85 κιλά, Παμπαίδων
- Ξενίδου Ελισσάβετ, 1η στα 60 κιλά, Νεανίδων
- Πούλος Στέργιος, 3ος στα 76 κιλά, Εφήβων
- Τσεντίδης Παύλος, 1ος στα 27 κιλα, Παμπαίδων Δ
- Χαλκίδης Παρασκευάς, 2ος στα 96 κιλά, Εφήβων
- Χαριτίδης Ελευθέριος, 1ος στα 70 κιλά, Παμπαίδων,
- Χατζηδάκη Ταξιαρχούλα, 3η στα 58 κιλά, Παγκορασίδων


Προπονητές της αποστολής ήταν ο Τσεντίδης Σάββας και ο Χοντρονάσιος Χαρίλαος από τον «Αρχέλαο» και τον «Όγχηστο» αντίστοιχα. Αρχηγός της αποστολής ο Κουκλίδης Χαράλαμπος.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.