Νέα σχολή Διαιτησίας από την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. ΠιερίαςΗ Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας διοργανώνει νέα σχολή διαιτησίας εντός του 2017. Η υποβολή των αιτήσεων για τους υποψήφιους νέους διαιτητές θα διαρκέσει από τις 16/10/2017 έως τις 30/11/2017. Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα μέσα στο Δεκέμβριο του 2017.

Η νέα σχολή θα περιλαμβάνει ένα εκπαιδευτικό κύκλο εισαγωγικής φύσης 17 τουλάχιστον μαθημάτων θεωρητικού κύκλου και δυο πρακτικού επιπέδου (γήπεδο) και θα παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο από επίσημους εκπαιδευτές διαιτησίας. Βάση του κανονισμού διαιτησίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι μεταξύ 16 και 35 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την αίτηση στο site της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (www.epspierias.gr) και στην ενότητα Διαιτησία. Η αίτηση αυτή, αφού συμπληρωθεί, μπορεί να κατατεθεί είτε ιδιοχείρως στα γραφεία της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (Ενωσιακό Κέντρο στη Ν. Έφεσο), είτε με φαξ στον αριθμό 2351038165, είτε με e-mail στο epspierias@epspierias.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351027565.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.