Ανακοίνωση-πρόσκληση της χορωδίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης

Η Εφορία Χορωδίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης ανακοινώνει ότι:

- Ξεκινάνε τα τμήματα: παιδικής  χορωδίας και μουσικής προπαιδείας
Όσοι γονείς ή παιδιά ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να έρθουν για την πρώτη συνάντηση σήμερα Παρασκευή, ώρα 18:30, στο χώρο της Εστίας Πιερίδων Μουσών, Πλατεία Πολιτισμού 1.
Πληροφορίες στην έφορο χορωδίας κ. Ειρήνη Βενετσάνου, τηλ. 6970809021 ή στην κ. Θάλεια Αδελφοπούλου, τηλ. 6946180333


- Οι πρόβες της μικτής χορωδίας για την καλλιτεχνική περίοδο 2017-2018 έχουν ξεκινήσει.  Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όσους συμπολίτες μας (κυρίως άνδρες) επιθυμούν να συμμετέχουν να έρθουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ώρα 20:30-22:15 στο χώρο της Εστίας Πιερίδων Μουσών, Πλατεία Πολιτισμού 1. Να σημειώσουμε ότι ΔΕΝ είναι απαραίτητη η γνώση μουσικής ανάγνωσης για τη συμμετοχή στη χορωδία.

- Ξεκίνησαν και οι πρόβες του φωνητικού συνόλου «de profundis» της Ε.Π.Μ. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του συνόλου υπάρχουν η Εορταστική Συναυλία στην Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης την περίοδο των Χριστουγέννων και το Ρέκβιεμ του W. A. Mozart σε σύμπραξη με την χορωδία του st. Remigius της περιοχής της Κολωνίας.  Όσοι γνωρίζουν μουσική ανάγνωση είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν. Οι δοκιμές γίνονται κάθε Παρασκευή 20:30-23:00.

Πληροφορίες στην έφορο χορωδίας κ. Ειρήνη Βενετσάνου, τηλ. 6970809021 ή
Ευθύμιο Μαυρίδη, μαέστρο, τηλ. 6932349984
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.