ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ο πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώργος Κοκαβίδης προσκάλεσε τους βουλευτές Πιερίας στα γραφεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης το Σάββατο 7/10/17. Οι βουλευτές Πιερίας Τζαμακλής Χάρης, Σκούφα Μπέττυ, Καστόρης Στέργιος και...


ο εκπρόσωπος του βουλευτή Κουκουδήμου Κώστα που απουσίαζε στο εξωτερικό Κων/νος Καραφουλίδης καθώς και ο συνεργάτης των παραπάνω βουλευτών Ορνιθόπουλος Νίκος και το μέλος της Κ.Ε. Χαλαϊτσίδου Γνωσούλα βρέθηκαν στα γραφεία όπου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του συλλόγου Κοκαβίδη Γεώργιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σ΄ ένα άριστο και όμορφο κλίμα με έναν γόνιμο διάλογο και συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης για θέματα αθλητισμού, ηθικής υποστήριξης και επανασύνδεση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την ευρύτερη κοινωνία της Πιερίας.


Οι δυο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να ενημερωθούν, να συζητήσουν αρκετά επίκαιρα θέματα που αφορούν τρόποι λειτουργίας του συλλόγου αλλά και ευρύτερα θέματα που απασχολούν τα σωματεία και τον αθλητισμό.


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους βουλευτές Πιερίας και τους συνεργάτες τους για την παρουσία τους στους χώρους του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και εύχεται και μελλοντικές γόνιμες συναντήσεις προσφέροντας πάντα στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, στους πολίτες και γενικά στο νομό μας.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.