Διευθυντής Ξενοδοχείου ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη

H ICAP Recruitment Solutions είναι μέρος του Ομίλου ICAP, του μεγαλύτερου Ομίλου Παροχής Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη. Με περισσότερο από 40 χρόνια εμπειρίας, εξειδικευόμαστε στην αξιολόγηση και επιλογή εισαγωγικού και μεσαίου επιπέδου στελεχών βάσει των αναγκών των πελατών μας.

Μεγάλος Ξενοδοχειακός Όμιλος αναζητά έμπειρο στέλεχος για την κάλυψη της παραπάνω θέσης.
Απαιτήσεις

Πενταετής τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εποχιακό ξενοδοχείο 4* ή 5* (200 κλίνες και άνω)
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση της Ρωσικής ή της Γερμανικής γλώσσαςΗ εταιρεία παρέχει:
Μισθό (βάσει προσόντων)
Διαμονή και διατροφή
Δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξηςΗ πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί άμεσα.Διευκρινίζουμε ότι σε όσους ανταποκριθούν στην αγγελία, θα αποστείλουμε ενημερωτικό email, όπου θα αναφέρεται η επωνυμία του Ξενοδοχειακού Ομίλου και θα ζητείται η έγκριση για την προώθηση του βιογραφικού σημειώματος στον πελάτη, ο οποίος θα διεκπεραιώσει απευθείας τα υπόλοιπα στάδια της διαδικασίας αξιολόγησης.Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.


Υπεύθυνος επικοινωνίας : Φάνης Γεωργιάδης
Τηλέφωνο : 2107200000
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.