ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»
Σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Τομέας Κοινωνικής Συνοχής, η Επιτροπή Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Αθλητιατρικής του Α.Π.Θ. και η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».


Το πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής:
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017:
Ώρα 14.00: Περιήγηση στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Για τα άτομα με προβλήματα όρασης θα πραγματοποιηθεί ατομική απτική ξενάγηση, διάρκειας μίας ώρας με τίτλο «Αγγίξτε και γνωρίστε το Βυζάντιο».
Ώρα 16:30: Αγώνες λαμπαδηδρομίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Ώρα 18.00: Απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης. 

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση, με δείπνο. Τη μουσική εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι εξής καλλιτέχνες: ο Νίκος Κουρκούλης, ο Βασίλης Μπατής, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο Κωνσταντίνος Καραγέλης, η Όλγα Παππά, η Ντίνα Παπαϊωάννου, η Σοφία Βήκα και στο ποντιακό τραγούδι ο Μπάμπης Κεμενετζίδης και ο Στάθης Παυλίδης.«Με τις δράσεις μας κάνουμε το μήνυμα «Συμμετέχω Ισότιμα» πράξη. Προσφέρουμε στους συμπολίτες μας με αναπηρία τη δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής στην κοινωνία και τον πολιτισμό, μέσα από ποικίλες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που γίνονται ανοιχτή αγκαλιά για όλους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με παιχνίδι, μάθηση και μουσική και καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει» δήλωσε ο Συντονιστής του Τομέα Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χάρης Αηδονόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.