Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο τού Ι.Καζταρίδη, «Η Πιερία κατά τον 19ο και 20ο αιώνα» (25 φωτογραφίες)Παρουσίαση του νέου βιβλίου τού Γιάννη Καζταρίδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι τής Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης. Τίτλος τού βιβλίου είναι «η Πιερία κατά τον 19ο και 20ο αιώνα», Εκδόσεις «ΜΑΤΙ».

Την παρουσίαση έκανε ο Ιστορικός - Εθνολόγος Θεόδωρος Χ. Ζαπουνίδης ενώ μίλησαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδουκαθώς και ο Βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρης Τζαμακλής. Στην έναρξη της εκδήλωσης μίλησε η εκπαιδευτικός Μυράντα Παππά.
Κατά την παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν η Ηγουμένη τής Ι. Μ. Οσίου Εφραίμ Κονταριώτισσας, οι τ. Δήμαρχοι Κατερίνης Σίμος Χαραλαμπίδης και Μενέλαος Τερζόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Πιερίων Νίκος Καργιώτης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Πόπη Τζουμέρκα αλλά και ο τ. Πρόεδρος Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου Αθανάσιος Καλαϊτζής, ο Διοικητής τής Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, η νέα Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, ο Γραμματέας τής Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας Χρήστος Τζιουβάρας, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας.
Παραβρέθηκαν επίσης οι τ. Βουλευτές Πιερίας Χρήστος Καζακλάρης, Παντελής Τσερτικίδης, Αντώνης Καρπούζας, Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου και Μαρία Μίχουκαθώς και κάποιοι πολιτευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και αρκετοί τ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, τ. Αντιδήμαρχοι, τ. Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής τού Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης αλλά και ο τ. Διοικητής τού Νοσοκομείου Κατερίνης Κωνσταντίνος Χρίστογλου.

Επιπλέον, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής τού Πανεπιστημίου Αθηνών Έφη Μπάσδρα, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κατερίνης Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο Διευθυντής τής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και Καστοριάς, Διευθυντές Σχολείων τής Πιερίας, αρκετοί εκπαιδευτικοί τού Νομού, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πιερίας «Ολυμπιάδες» Φωτεινή Φλογέρα, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ΚατερίνηςΑ.Καραβέργος, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και σωματείων.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.