Προσλήψεις για τη δομή φιλοξενίας στην Κάτω ΜηλιάΤο υποκατάστημα της ADRA Deutschland e.V. στην Ελλάδα, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση, προτίθεται να προσλάβει για τη δομή φιλοξενίας στην Κάτω Μηλιά τους εξής:


· Έναν (1) ψυχολόγο
· Τέσσερις (4) υπεύθυνους υποδοχής

Γνώση της Αραβικής γλώσσας και/ή αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία σε ελληνικές ή διεθνείς ΜΚΟ θα θεωρηθούν σημαντικό πλεονέκτημα.

Η σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα και η λήξη της ορίζεται στις 30.06.2018

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν σχετική ευχέρεια με την αγγλική γλώσσα (σε προφορικό και γραπτό λόγο) και να χειρίζονται με άνεση το MS Office.

Υποψήφιοι που είναι μόνιμοι κάτοικοι της Πιερίας θα προτιμηθούν.

Η σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο και θα παρασχεθούν όλα τα επιδόματα στους εργαζόμενους (Δώρα Χριστούγεννων, Πάσχα και επίδομα αδείας).

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν συνοδευτική επιστολή και ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στην αγγλική και/ή στην ελληνική γλώσσα στο παρακάτω e-mail: elena.drikoudi@adra.de

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψηφίους για το ενδιαφέρον τους, ωστόσο θα επικοινωνήσουμε μόνο με εκείνους που θα επιλεγούν για τις συνεντεύξεις.

Προθεσμία υποβολής: 18.12.2017

Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα των προσλήψεων, η ADRA διατηρεί το δικαίωμα να προσλάβει υποψήφιο που να ταιριάζει με το απαιτούμενο προφίλ πριν από τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.