Εκδηλώσεις για τη διαφορετικότητα διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη, η Π.Ε. Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και οι φορείς ΑΜΕΑ του νομού Πιερίας

Η 3η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε το 1992 με πρωτοβουλία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, με σκοπό την προώθηση δράσεων που θα επισημάνουν αφενός τις ανάγκες και τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, και θα ευαισθητοποιήσουν αφετέρου το σύνολο της κοινωνίας σε θέματα σεβασμού και αποδοχής της διαφορετικότητας.Με την ευκαιρία της Ημέρας, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και οι φορείς ΑΜΕΑ του νομού Πιερίας διοργανώνουν ανοιχτές εκδηλώσεις την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.


Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 9.30π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Β' ΔΑΚ θα πραγματοποιηθεί το 3ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης μικτών ομάδων με τη συμμετοχή της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Κατερίνης, του Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης, του 4ου, του 11ου και του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, του Δημοτικού Σχολείου Ανδρομάχης και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Με τις εκδηλώσεις αυτές, που εστιάζουμε στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία και «φωτίζουμε» τις «ειδικές» ικανότητές τους. Είναι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και υπενθύμισης, ότι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.