Πρόσφεραν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και ….χαμόγελα!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Γιορτή Αγάπης στη ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης-


Ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης που κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλες ποσότητες τροφίμων αλλά και ρούχων και παιχνιδιών στο ...


πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με τον τίτλο «Γιορτή Αγάπης» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στην Κατερίνη.


Μεγάλος αριθμός μελών αλλά και στελεχών του κόμματος καθώς και πολίτες επισκέφθηκαν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης και προσέφεραν τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, ανταλλάσσοντας ευχές και συμμετέχοντας στην δράση αλληλεγγύης και αγάπης για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.


Μπουφές με χριστουγεννιάτικα εδέσματα, εορταστικό κλίμα, κάλαντα, ζεστό κρασί και πολλά χαμόγελα συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα.


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, σημείωσε πως η δράση είχε τόσο συμβολικό όσο και ουσιαστικό χαρακτήρα αφού στόχος ήταν εκτός από το να συγκεντρωθεί πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ρούχων, να δοθεί το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης. Και ο στόχος επετεύχθη με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είπε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο., κι αυτό μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.
Ο κ. Κουλκουδίνας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη της Ν.Δ. αλλά και τους πολίτες που πρόσφεραν ο καθένας ο,τι μπορούσε και όλους εκείνους που επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να συμβάλλουν στη μεγάλη προσπάθεια.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.