ΥΠΕΡΟΧΟ!! Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ Κατερίνης ανέλαβε τα έξοδα του μικρού μαθητή που συντάραξε με το γράμμα του το πανελλήνιο και του αδερφού του!ΠΑΤΡΑ - Συγκλονίζει 8χρονος μαθητής - Ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη φαγητό!
Μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία φέρνει στο φώς ο Σύλλογος Φωτεινό Αστέρι στην Πάτρα.
Δημοσίευσαν το γράμμα ενός 8χρονου μαθητή ο οποίος ζητά από τον Αγιο Βασίλη ... φαγητό.

Είναι απίστευτο πως ένα μικρό παιδί μέσα σε μερικές γραμμές περιγράφει την καθημερινότητά του και παρακαλά τον Αγιο Βασίλη να σταματήσει να κλαίει η μητέρα του.
Είναι μαθητής της Δ' Δημοτικού και σίγουρα οι περισσότεροι συμμαθητές του θα ζήτησαν από τον Αγιο Βασίλη παιχνίδια.
Εκείνος όμως ζητά το αυτονόητο...
Φαγητό στο τραπέζι του!

Και η ανακοίνωση του προέδρου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ κ.Χάρη Αναστασίου:
"Μετά από επικοινωνία με το φορέα ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ που ανακοίνωσε το γράμμα του μικρού Αλέξη, ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ αναλαμβάνει την οικονομική υποστήριξη των δύο αγοριών που είναι 6 και 9 ετών."

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.