Αθανάσιος Λιακόπουλος για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο ή για το περιφερειακό και αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο;Τις φωτογραφίες μας τις απέστειλε φίλος αναγνώστης, στο περιθώριο της εκδήλωσης του Γιάννη Καζταρίδη την περασμένη Κυριακή στην «Εκάβη». Ο διάλογος των δύο δικηγόρων...Αθανάσιου Λιακόπουλου και Νίκου Παπανικολάου ήταν οριακά στα όρια της αντιπαράθεσης και αναφερόταν στα "προ θυρών" ψηφοδέλτια. Δεν μπορέσαμε να ακούσουμε ακριβώς τους διαλόγους, όμως φαίνεται ότι δεν υπήρχε συναντίληψη.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.