ΟΓΑ: Πότε θα πληρωθεί το επίδομα σε πολύτεκνες μητέρες


Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ ότι θα καταβάλλει το χρηματικό βοήθημα στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, που το δικαιούνται. Αγγελόπουλος Βασίλης


Πρόκειται για ένα ποσό 1.000 ευρώ που θα λάβουν όσες αγρότισσες κρίθηκε ότι πληρούν τα κριτήρια χορήγησης, όπως είχαν θεσπιστεί στη σχετική δημόσια προσκληση. Ειδικά όμως για εκείνες που προέρχονται από το νομό Λέσβου, το ποσό θα είναι 1.500 ευρώ, σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι κάτοικοι του νησιού που το καλοκαίρι επλήγη από πολύ ισχυρό σεισμό.


Το παραπάνω ποσό χορηγείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος παροχής χρηματικών βοηθημάτων από το Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ). Το βοήθημα θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, όπως δηλώθηκαν κατά την υποβολή της σχετικής αίτησης.

Τα ονόματα των δικαιούχων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), την οποία μπορούν να επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενες ακολουθώντας τα πεδία (Αγροτική Εστία / Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας), συμπληρώνοντας τον Αριθμό Αίτησης και τον Α.Μ. του ΟΓΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.