Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης: Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές του ΕπιμελητηρίουΑγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη κατά τις ώρες 08:00 ως 19:00 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας ενώ για τις 21 έδρες για τις οποίες οι επιχειρήσεις-μέλη ψηφίζουν, με Υπουργική Απόφαση έχουν κατανεμηθεί εξίσου στα τρία Τμήματα: Εμπορικό, Μεταποιητικό και Υπηρεσιών, δηλαδή 7 έδρες σε κάθε Τμήμα.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης καλεί όλους τους συναδέλφους εμπόρους που...
εντάσσονται στο εμπορικό τμήμα του Επιμελητηρίου Πιερίας να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και με την ψήφο τους να αναδείξουν όποιον εκ των υποψηφίων επιθυμούν για την εκπροσώπηση του εμπορικού κλάδου στο Επιμελητήριό μας.

Οι υποψήφιοι του Εμπορικού Τμήματος είναι συνολικά 14 ενώ συνολικά θα εκλεγούν οι 7 εξ αυτών:

· ΑΛΜΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : Έμπορος καλλυντικών, Ιδιοκτήτης του καταστήματος «DUST AND CREAM» και μέτοχος της εταιρίας «Cream Team» ΑΒΕΕ.

· ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : Ιδιοκτήτης κρεοπωλείου η «Η ΩΡΑΙΑ ΒΡΥΑ» και Βιοτεχνίας Αλλαντικών, Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας από το 2001, Πρόεδρος της Επιμελητηριακής Εταιρίας Στήριξης Επιχειρήσεων Νομού Πιερίας, πρώην Αντιπρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Πιερίας.

· ΒΟΥΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : Ιδιοκτήτης εταιρίας εμπορίας και κατασκευής στρωμάτων “Pieria Strom” , και έμπορος βρεφικών ειδών.

· ΔΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ : Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Έμπορος ενδυμάτων, ιδιοκτήτρια του καταστήματος «MB FASHION», Πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Παραλίας Κατερίνης ο «Κερδώος Ερμής»

· ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : Έμπορος επίπλων, Ιδιοκτήτης του Καταστήματος «GRUPPO NATAN» στο Αιγίνιο Πιερίας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας.

· ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ : Έμπορος ενδυμάτων, Ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Pretty Woman» και Ιδιοκτήτρια του Τεχνικού Γραφείου Ανελκυστήρων «ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ», Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.

· ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ : Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, Έμπορος υαλικών, φωτιστικών και ειδών οικιακής χρήσης «Μαρία ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ - Κωνσταντία ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ Ο.Ε.»

· ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ : Πολιτικός Μηχανικός – Εκτιμητής Ακινήτων, Έμπορος καυσίμων, Ιδιοκτήτης του πρατηρίου «Shell», Ξενοδόχος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας.

· ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πειραιά, Έμπορος ηλεκτρονικών συστημάτων και κατασκευαστής ζυγιστικών αυτοματισμών, Ιδιοκτήτης του καταστήματος «ΜΑΝΩΛΑΣ»

· ΜΑΡΤΙΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ : Έμπορος αρωμάτων, Ιδιοκτήτρια του καταστήματος «PARFYMERIE JARDIN DI ESSENCES”

· ΠΟΡΦΥΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ : Έμπορος ενδυμάτων – μοντελίστ, Ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Anna Rita».

· ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ –ΓΚΕΓΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ : Ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη σπιτιού- ειδών δώρων και διακόσμησης το «Λυχνάρι»

· ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : Πτυχιούχος ΤΕΕ, Ταμειακές μηχανές και επιγραφές LED, ιδιοκτήτης του καταστήματος «Tsianakas Systems”

· ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ : Εμπόριο προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, Ιδιοκτήτης του καταστήματος Vodafone.

Είναι υποχρέωση όλων μας να μη μείνουμε αδιάφοροι και να συμμετέχουμε με την ψήφο μας στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Επιμελητήριό μας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.