Διοικητικό Συμβούλιο Του Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης "Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ" - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο Του Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης "Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ" σας προσκαλεί στην επετειακή εκδήλωση των 90 χρόνων φιλανθρωπικής δράσης και προσφοράς του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Συλλόγου. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η...Δρ. Ελένη Κοντογιάννη, Εμβρυολόγος, με θέμα «Νέες εξελίξεις στην εμβρυολογία και στην εξωσωματική γονιμοποίηση».


Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                          
                                                                                                                   Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ                                                                               ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.