Λεβέντης: Ο νόμος λαιμητόμος θα ψηφιστεί από την δικτατορία των 153O κ. Λεβέντης τόνισε πως η κυβέρνηση δεν κάνει διάλογο με τους φορείς και την κοινωνία, έφερε το νομοσχέδιο 1500 σελίδες για να μην μπορούν οι βουλευτές να διαβάσουν τα άρθρα που θα ψηφιστούν «από την δικτατορία των 153». Ο κ. Τσίπρας μένει στην εξουσία, γιατί τα υπογράφει όλα.

Αναφερόμενος...


στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε, το 95% της κοινωνίας δεν συμφωνεί με την σύνθετη ονομασία, προσθέτοντας πως «οι 300 βουλευτές δεν εκφράζουν την κοινωνία στο θέμα των Σκοπίων. Η κοινωνία είναι σε άλλη κατεύθυνση», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.