Μαρτυρίες πρώην συνεργατών του: Είδαν τον Αρτέμη Σώρρα να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος στην Αθήνα





Η είδηση γράφτηκε και στον έντυπο Τύπο: Υπάρχουν μαρτυρίες πολιτών ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί με αμφίεση στην Αθήνα


Παρά τους μήνες που έχουν περάσει, ο Αρτέμης Σώρρας εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης. Κάποιοι πρώην συνεργάτες του, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει στην Πάτρα και την Αθήνα μεταμφιεσμένο σε καλόγηρο! Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών υποστήριξε πως τον είδε στην Πατησίων και ο Σώρρας έκανε..πως δεν τον ήξερε.




Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, τις οποίες επικαλείται η Εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας» ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι και φροντίζει να «χάνεται» μέσα στο πλήθος, ώστε να περνά απαρατήρητος.



Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.