Ανακοίνωση Οργανώσεων ΠΡΑΤΤΩ Μακεδονίας


(ΠΡΑΤΤΩ είναι η πολιτική συνιστώσα του κ.Κοτζιά)

Η εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα της χώρας υπερβαίνουν ....


τις όποιες κομματικές διαμάχες, αντιπαραθέσεις και οικονομικά συμφέροντα.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει πολιτικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας ανακρίβειες και κιτρινισμό σε βάρος της χώρας και του Ελληνικού λαού.
Είναι γνωστό σε όλους ότι η πρώτη συνάντηση των δυο αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου και ότι τα ονόματα θα τα προτείνει ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ κ. Νίμιτς και τότε θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις της ονοματολογίας.
Εντούτοις κάποιοι καιροσκόποι , δήθεν υπερπατριώτες αλλά και κάποιοι ανθέλληνες εθνομηδενιστές, υπηρετώντας ντόπια αλλά και ξένα συμφέροντα, με την βοήθεια γνωστών καλοθελητών των μέσων ενημέρωσης, προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση στους πολίτες, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα αλλά και δημοσιότητα.
Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την χώρα ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ν.Κοτζιάς έχει πάμπολλες φορές αποδείξει ότι λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης και βασικό του μέλημα είναι η διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων.
Για ακόμη μία φορά η προσπάθεια τους θα αποτύχει.

Θεσσαλονίκη 11-1-2018

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.