ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Πόσες πιθανότητες του δίνουν οι γιατροί να ζήσει;

Την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος παραμένει στην εντατική για δέκατη μέρα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου παραμένουν επιφυλακτικοί ωστόσο προσπαθούν να δίνουν κουράγιο στην οικογένεια.


Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γιατροί από τις 2 Ιανουαρίου έχουν μπει στην διαδικασία να τον επαναφέρουν σιγά σιγά από την καταστολή για να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του.Οι πιθανότητες που δίνουν για να ζήσει είναι ακόμη 40% ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΜΕΘ ο ασθενής μπορεί να παραμείνει σε αναπνευστική μηχανική υποστήριξη για 13 έως 20 ημέρες, και μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος υποβάλλεται σε τραχειοστομία. Αυτό γίνεται για να υποστηριχθεί και πάλι η αναπνοή του αλλά είναι η μέθοδος που ενδείκνυται για την αναπνευστική υποστήριξη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και που τον προστατεύει περισσότερο από τα μικρόβια και συνεπώς τις λοιμώξεις που εγκυμονεί η χρήση του αναπνευστήρα.

Τα επόμενα δυο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για τον παρουσιαστή και όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα…

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.