Εθνική προδοσία – μειοδοσία η παραχώρηση της ελληνικής λέξης Μακεδονία. Δήλωση - παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου
Φαίνεται ότι η μνημονιακή ξενόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η Εκκλησία δυστυχώς έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η ελληνική λέξη Μακεδονία θα παραδοθεί θα παραχωρηθεί ώς σύνθετη ή μη ονομασία των γειτόνων Σκοπιανών που θέλουν να υφαρπάξουν την ιστορική κληρονομιά μας.

Τα πρόθυμα media η τηλεόραση συμπράττουν διαμορφώνουν το κατάλληλο κλίμα όπως λ.χ. ο είρων δημοσιογράφος Μάνεσης του Αlpha που λοιδωρούσε πρίν λίγο κάποιον που μετέχει στο συλλαλητήριο αποκαλώντας τον σε απευθείας σύνδεση με την Θεσσαλονίκη “Μακεδονομάχο”

Χλευάζουν αποδοκιμάζουν και συκοφαντούν το Συλλαλητήριο της θεσσαλονίκης και χαρακτηρίζουν ακραίους και γραφικούς όσους συμμετέχουν σε αυτό.
Με προεξέχοντα τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη
Αν τα Σκόπια αναγνωρισθούν με το όνομα Μακεδονία τότε η σημερινή μειοδότρια Κυβέρνηση οφείλει τουλάχιστον να παραιτηθεί.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Π. Μελά. Ίωνα Δραγούμη και Τέλου Άγρα.
Όπως επίσης και οι Μακεδόνες βουλευτές οψείλουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας να παραιτηθούν του βουλευτικού αξιώματος αν χαθεί η λέξη Μακεδονία.

Διότι αργότερα οι σλάβοι Σκοπιανοί που ουδεμία σχέση έχουν με τον Μέγα Αλέξανδρο θα εγείρουν άλλες εδαφικές αξιώσεις αν νομιμοποιήσουμε την διαστρέβλωση της ιστορίας μας..
Θα μιλούν για την Μεγάλη Μακεδονία με πρωτεύουσα τηνΘεσσαλονίκη.

Χρέος όλων μας να αντιδράσουμε να βροντοφωνάξουνε
Η Μακεδονία είναι ελληνική

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.