Επίσκεψη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη ΠιερίαςΕθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντηση που διεξήχθη στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με φορείς της Πιερίας, παρέστησαν ο Πρόεδρος, κ. Βασίλειος Μαυρίδης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ηλίας Βασιλειάδης, ο Ταμίας, κ. Κοσμάς Καμάκας και το α΄ μέλος, κ. Νεκτάριος Γκούσκος, οι οποίοι παρουσίασαν τη νεοϊδρυθείσα Ένωση, το έργο και τους στόχους της.

Τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας ζητήματα που τους ταλανίζουν και αφορούν το λειτούργημά τους αλλά και την καθημερινότητα των οικογενειών τους, τις ενέργειες στις οποίες έχουν προχωρήσει για την διαχείριση των θεμάτων και αναφέρθηκαν στην ανάγκη εκπροσώπησης των στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η κ. Μαυρίδου εξέφρασε την κατανόηση και τη συμπαράστασή της στα θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, τη στήριξή της στο έργο της Ένωσης αλλά και τη βούλησή της να συμβάλλει από του θεσμικού της ρόλου στην επίλυση των θεμάτων που τέθηκαν. Παράλληλα, ευχήθηκε στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. να έχουν υγεία, δύναμη, αποδοτική θητεία και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται και να αγωνίζονται με το ίδιο σθένος και μαχητικότητα για τα δικαιώματά τους και για την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης.

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την εποικοδομητική συζήτηση και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να υπογραμμίζουν τη συμφωνία τους για τακτική και ουσιαστική συνεργασία καθώς και για από κοινού παρεμβάσεις για ανάδειξη και επίλυση τρεχόντων ζητημάτων που απασχολούν τους στρατιωτικούς τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο και αφορούν στη βελτίωση του καθημερινού εργασιακού και κοινωνικού περιβάλλοντος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.