Δήμος Κατερίνης – Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου: Αποκατάσταση οδοστρώματος που είχε διαβρωθεί από τις πλημμύρες του ΝοεμβρίουΣτην αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στη Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου.


Ειδικότερα, στην είσοδο του Σβορώνου, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί και μερικώς καταρρεύσει από τις πρόσφατες πλημμύρες κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με ασφαλτόστρωση.

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προχωρήσαμε άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης στα συγκεκριμένα σημεία του οδοστρώματος έχει πλέον εξαλειφθεί η επικινδυνότητα των οδών κατά την οδήγηση, αλλά και των πεζών κατά την διάβασή τους» επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος.

Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, τα εν λόγω τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας δόθηκαν άμεσα στην κυκλοφορία. Αντίστοιχες παρεμβάσεις είναι σε εξέλιξη και σε άλλες περιοχές του Δήμου, οι οποίες επλήγησαν από την κακοκαιρία.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.