Αποκαλύψεις Βασίλη Νουλέζα για την υπόθεση Σώρρα Οι Δικηγόροι μιλούν στά έδρανα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Δικηγόρου Β. ΝΟΥΛΕΖΑ
Για τήν υπόθεση Σώρρα..
Οι Δικηγόροι μιλούν στά έδρανα.
Εγώ εκπροσώπησα και αγωνίστηκα σαν νομικός παραστάτης για την ΕΣΥ ακόμη την εκπροσώπησα και αμισθί όπως στην περίπτωση με το ΕΣΡ.
Ουδείς δύναται να το αμφισβητήσει αυτό. Έχω τόν πλήρη φάκελο.

Όταν τα συστημικά κανάλια τα media αποκαλούσαν τον πολιτικό φορέα σωρρηδόν εγκληματική οργάνωση, όταν άλλοι συνάδελφοι μου κρύβονταν διότι φοβούντο τις απειλές της κ. Εισαγγελέως του ΑΠ και του συστήματος.

Η υπόθεση που εκρεμμεέ στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατόπιν έφεσης που άσκησα με έγγραφη πληρεξουσιότητα θα δείξει ότι πρόκειται για μία χρηματική διαφορά Αστικού Δικαίου ούτε καν πλημμεληματικού χαρακτήρα έχω σημαντικά στοιχεία στα χέρια μου.

Δεν συμφωνώ με δημόσιες ανακοινώσεις αναρμόδιων και μή πληρεξούσιων στελεχών ενώ εκκρεμεί ο δεύτερος βαθμός.
Οι υποθέσεις κερδίζονται στις δικαστικές αίθουσες χωρίς υπερβολές και λαϊκισμό.

Η πρωτόδικη ερήμην καταδικαστική απόφαση έσφαλε στο τόσο πραγματικό όσο και στο νομικό μέρος.
Πρόκειται για εσφαλμένη εφαρμογή ποινικής διάταξης.

Αυτά θα αναδειχθούν μόνον στο δευτεροβάθμιο Δικαστήριο πουθενά αλλού. Εχω συντριπτικά στοιχεία για τήν περιπετειώδη πώληση του επίδικου οχήματος Λεπίδα.

Όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου θα μιλήσω δημόσια θα αποκαλύψω τι συμβούλευσα για την εκκρεμούσα στον Ανακριτή Αθηνών υπόθεση της κακουργηματικής δίωξης για την εγκληματική οργάνωση κυρίως για τις διεθνείς συναλλαγματικές και την αναγκαία πραγματογνωμοσύνη απο διεθνή οίκο
Θα τηρήσω στο ακέραιο πατα τις πατεμβάσεις εσχάτως τήν ηθική δέσμευση και υπόσχεση έναντι των εντολέων.και τών οικογενειών τους ότι θα τους ελευθερώσω.

Με ενοχλεί η άκομψη και εν πολλοίς μή νομιμοποιημένη παρέμβαση τρίτων σε υπόθεση που εκκρεμεί στο Εφετείο, πρωτοφανής έξω νομική πρακτική.

Βασίλειος Νουλέζας
Δικηγόρος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.