Κοπή Βασιλόπιτας στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία ΘεσσαλονίκηςΤην Τρίτη 9 Ιανουαρίου, στον Ιερό Ναό Πάντων των εν Θεσσαλονίκη Αγίων της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, τελέστηκε η Θ. Λειτουργία στα πλαίσια του εβδομαδιαίου μαθήματος «Ιερές Ακολουθίες», που αποτελεί κοινό μάθημα όλων των εξαμήνων τόσο του Προγράμματος Ιερατικών Σπουδών όσο και του Προγράμματος Εκκλησιαστικών Κειμηλίων.


Μετά τη Θ. Λειτουργία πραγματοποιήθηκε Κοπή Βασιλόπιτας, μέσα σε εορταστικό κλίμα και με την παρουσία μελών του Εκπαιδευτικού Προσωπικού, διοικητικών υπαλλήλων, φοιτητών και φοιτητριών.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος απηύθυνε εόρτιες ευχές για το Νέο Έτος, προτρέποντας τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθειά τους ενόψει της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού εξαμήνου.Στη συνέχεια στην Ακαδημία προσήλθε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιος Μαντζούκας, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του κ. Πέτρο Γκόλια, στα πλαίσια επίσκεψης γνωριμίας. Τον ανώτατο αξιωματούχο υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στους χώρους της Ακαδημίας ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος της Ακαδημίας, οι Διευθυντές Σπουδών και Καθηγητές της Ακαδημίας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.