ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΠΛ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα (31-12-2017) το πρωί, ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου, στην Πλατεία Λευκού Πύργου.
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης αντάλλαξε ευχές και προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα στο ρυθμιστή τροχονόμο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επιβράβευση των τροχονόμων, ανδρών και γυναικών, για την πολύτιμη προσφορά τους, η οποία αναγνωρίζεται καθημερινά από τους οδηγούς και πεζούς, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης του κοινού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και υπεύθυνος Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας κ. Νικόλαος Γιάγκος, ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Κ.Μ. και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Αργύριος Δημόπουλος, ο τ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ. κ. Στυλιανός Παππάς και ο Πρόεδρος και Μέλη Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης.Ακόμη παρέστησαν ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο Β΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Νικόλαος Δημητριάδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Αβραάμ Αϊβαζίδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Θωμάς Φεύγας, ο Δ/ντής της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Στυλιανός Ντελής, ο Δ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ’ Γεώργιος Σουρβίνος, ο Δ/ντης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Α/Δ΄ Ασημάκης Χριστοδουλίδης, Ανώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων Αποστράτων της Αστυνομίας και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.