Η Ελλάδα του σήμερα μέσα από μια αληθινή ιστορία: Όταν τα «κορόιδα» πληρώνουν…

Έτρωγε το ξύγκι από τη μύγα αυτός και η οικογένειά του για πολλά χρόνια για να είναι εντάξει απέναντι στην τράπεζα που πήρε το δάνειο για τις ανάγκες του, πάντα σφικτός στο χέρι να μη ξοδεύει γιατί έτσι τον δίδαξαν στο σχολείο όταν ήταν μικρός , να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις του, να μη καταναλώνει περιττά.

Ο άλλος, ο γείτονας πήρε κι αυτός δάνεια , ποτέ δεν πλήρωνε κι ας του έστελνε η τράπεζα ραβασάκια πρώτα ευγενικά και μετά απειλητικά ότι θα του κάνουν κατάσχεση. Αυτός τίποτα δεν χαμπάριαζε, άστους να λένε τι θα μου κάνουν; Κι έπαιζε και λίγο χρηματιστήριο, μικρά ποσά, πασατέμπο, όχι όπως παλιά στην εποχή της φούσκας.

Τώρα η τράπεζα έρχεται και λέει στον δεύτερο, σου χαρίζω το 70% του δανείου, πλήρωσε με και κλείσαμε..

Συμπέρασμα: ο πρώτος είναι ο χαζός, ο βλάκας, το κορόιδο. Ο δεύτερος ο εξυπνάκιας , αυτός που νίκησε το σύστημα, το πρότυπο του ‘νικητή’…

Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα , δυστυχώςΔιονύσης Σταμάτης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.