Αποκλειστικό! Τον Δήμο Βόλου θα διεκδικήσει ο Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας

Αποκλειστικό! Τον Δήμο Βόλου θα διεκδικήσει ο Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο διακεκριμμένος Δικηγόρος που συχνά βρίσκεται στο Πρωτοδικείο Βόλου για αστικές και ποινικές υποθέσεις, σκέπτεται σοβαρά να ενασχοληθεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Καλλικρατικό Δήμο Βόλου.

Συγκεκριμένα, με δήλωση του που έχει δημοσιευτεί στο δαδίκτυο, ανακοινώνει την πρόθεση του αυτή και μάλιστα αναφέρεται σε ζητήματα σε θέματα που θα αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα του.

Ήδη αναζητά γραφείο να εγκατασταθεί στον Βόλο. Συνεργάτες κυρίως από τον νομικό κόσμο αρχικά και νέους επιστήμονες στους οποίους απευθύνει γενικό προσκλητήριο.

Διαφωνεί με τον τρόπο διοίκησης του μεγάλου αυτού Δήμου με τόσες φυσικές καλλονές και προτίθεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Μακρυνίτσα ή την Πορταριά που αγαπά.

Ενδιαφέρεται να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη και να διεκδικήσει περισσότερα εθνικά και κοινοτικά κονδύλια για έργα υποδομής και δημιουργία θέσεων εργασίας διότι κατά αυτόν δεν μπορεί ο Δήμος Βόλου να είναι αμέτοχος στο φλέγον ζήτημα της ανεργίας.

Η δήλωση του κου Βασίλη Νουλέζα για τον Βόλο κα την Μαγνησία


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.