Στην κοπή της πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας....ο Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Ανδρέας Καρασαββίδης
Τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου ο Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Ανδρέας Καρασαββίδης παρευρέθηκε στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
Σε γεμάτη συναισθήματα εκδήλωση, τιμήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, ο Στρατός και το Ε.Κ.Α.Β για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο που το υπηρετούν,με πραγματική αυτοθυσία.

Ο κ.Ανδρέας Καρασαββίδης δήλωσε μετά την εκδήλωση:
Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα,σήμερα να βρίσκομαι σε αυτή την εκδήλωση τιμής προς τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας και του Ε.Κ.Α.Β.
Πρωταρχικό λόγο για εμένα παίζει η υποχρέωση της πολιτείας να προσφέρει όλα εκείνα τα μέσα που χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι για να κάνουν το έργο τους ακόμα πιο εύκολο.
Όπως, οφείλουμε να βοηθήσουμε στην επίλυση των όποιων προβλημάτων, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας.
Παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση.
Αισθάνομαι την ανάγκη να τους συγχαρώ για το έργο που επιτελούν κάτω από αντίξοες τις περισσότερες φορές συνθήκες, βάζοντας ακόμα και σε κίνδυνο τις ίδιες τους τις ζωές προσπαθώντας να κάνουν την εργασία τους.
Μέσα από την καρδιά μου τους Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος...
Και ας είναι αχρείαστοι.........

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.