Το «Ολύμπιο Γέρας» στον Κώστα Κουκοδήμο από την Οργανωτική Επιτροπή του θεσμού «Ολύμπια εν Δίω»

Το βραβείο «Ολύμπιο Γέρας» απένειμαν στον Ολυμπιονίκη, Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής «Ολύμπια εν Δίω» εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες τους για τη συνεχή και αδιάλειπτη υποστήριξη του θεσμού από τον βουλευτή Πιερίας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Κουκοδήμου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αθανάσιος Μπίντας και τα μέλη κ.Μυράντα Παπά –Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων ΔΙΔΕ Πιερίας, Αγγέλου Άρης –Περιφερειακός Σύμβουλος, Ράλλης Αντώνης –Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Παναγιώτης Φτάρας –μέλος.


Ο κ. Κουκοδήμος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη των Ολυμπίων για την εξαιρετική τιμή που του έκαναν, σημειώνοντας τη σημαντική συμβολή της πνευματικής, πολιτιστικής, διαπολιτισμικής διοργάνωσης στην ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας.

Το «ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΓΕΡΑΣ» είναι μία τιμητική διάκριση που απονέμεται σε ανθρώπους που συμβάλλουν με την προσφορά τους στη διατήρηση, έρευνα και διάδοση του αρχαίου δράματος παντοιοτρόπως και απονεμήθηκε στον κ. Κουκοδήμο για την προσφορά του στον αθλητισμό και φυσικά την υποστήριξή του στο θεσμό της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.