ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ)ΣΚΟΥΦΑ ΚΑΙ Δ.Σ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕΣυνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα,μεταξύ της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ (κ. Κέντρος και κ. Αποστολάκης), των προέδρων, γραμματέων και μελών ΔΣ των...


αγροτικών καπνικών συνεταιρισμών ΣΠΕΚΟ και ΠΕΣΚΟ και της Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Ελισσάβετ (Μπέττυ)Σκούφα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διευθέτηση τεχνικών θεμάτων που είχαν προκύψει σε συγκεκριμένα αγροτεμάχια στην Πιερία καθώς και η επίλυση ζητημάτων που αφορούν την ενίσχυση καλλιεργειών.

Οι εκπρόσωποι του ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά από αναλυτική συζήτηση, δεσμεύτηκαν σε εξεύρεση λύσης προσοδοφόρας και δίκαιης για τους αγρότες και την αγροτική παραγωγή.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.