ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Ν.Τ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ


Σας ενημερώνουμε ότι η εκλογοαπολογιστική συνέλευση που προκηρύχθηκε για την 20 Ιανουρίου 2018 μετατίθεται για την 17 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα έναρξης 9:οο π.μ στην αίθουσα συνελεύσεων του εργατικού κέντρου Κατερίνης , εξαιτίας...εκλογικών διαδικασίων που διενεργούν πρωτοβάθμια σωματεία του νομού μας αυτή την περίοδο.
Οι αντιπρόσωποι που προσέρχονται στη συνεδρίαση πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντίγραφα πρακτικών εφορευτικής επιτροπής στα οποία πιστοποιείται η εκλογή τους όπως και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Παρακαλούνται οι παρατάξεις (για λειτουργικούς λόγους, εκτύπωση ψηφοδελτίων) να καταθέσουν τις υποψηφιότητες έως την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2017 , επίσης μέχρι την ίδια ημερομηνία τα Σωματεία που δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά να το κάνουν.
Τηλεφωνά επικοινωνίας: Συμεωνίδης Στάθης (6946901573)
Αετόπουλος Τάσος (6973743056)

Κατερίνη 10/1/2018
το Ν.Τ. Πιερίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.