Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε δημοτικές – τοπικές κοινότητες

Έργα που είναι σημαντικά για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων των Δημοτικών -Τοπικών Κοινοτήτων στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης και αφορούν παρεμβάσεις αποκατάστασης μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο είναι σε εξέλιξη, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.


Οι εργασίες σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου επικεντρώθηκαν σε παρεμβάσεις και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων οδών, στην Τοπική Κοινότητα Σεβαστής και στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας αντίστοιχα. Προηγήθηκε προετοιμασία και εξυγίανση των σημείων που είχαν υποστεί φθορές και έγινε η ασφαλτόστρωσή τους. Τις εργασίες συντονίζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους προέδρους των δημοτικών - τοπικών κοινοτήτων.


«Όπως έχει επισημανθεί τα έργα αυτά γίνονται με την εποπτεία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη. Συστηματικά και καθημερινά, οι παρεμβάσεις, οι οποίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, στο σύνολο του Δήμου, εστιάζονται στη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα, στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα για βλάβες κ.λ.π.» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.