Αυτά είναι τα top fitness trends για το 2018!
Οικογενειακά μαθήματα γυμναστικής

Επειδή όπως είπαμε και πιο πάνω ο έλευθερος χρόνος μειώνεται συνεχώς και έτσι ο χρόνος που περνούν οι γονείς με τα παιδιά τους πρέπει να είναι ποιοτικός. Γιατί λοιπόν να μην περνάνε χρόνο που να έχει οφέλη και για τους 2;

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι ήδη τα μαθήματα που πραγματοποιούνται με αυτή τη μορφή είναι πολύ διάσημα. Δεν βοηθούν μόνο στην σωματική άσκηση αλλά και στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας και στην δημιουργία καλύτερης διάθεσης.

Test DNA για τις καλύτερες αποδόσεις

Το test DNA έχει γίνει πιο δημοφιλής από ποτέ κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Το 2018, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να λαμβάνουν τις γνώσεις τους για την υγεία και την ευεξία στο επόμενο επίπεδο με τα γενετικά τους δεδομένα.

Η υπόσχεση των γενετικών δοκιμασιών είναι ότι μπορεί να πει περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο είσαι χτισμένις, έτσι ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις τον τρόπο ζωής σου ώστε να ταιριάζει με τη βιολογία – και τελικά να αλλάξεις την προπόνησή σου για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα.

Καλύτερες εφαρμογές και τεχνητή νοημοσύνη
Οι βασικοί παράγοντες διαφοροποίησης που προσελκύουν τους χρήστες στις εφαρμογές των κινητών είναι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, η αφοσίωση στην κοινότητα και η εξατομίκευση (AI).

Επίσης, πιθανότατα θα δεις περισσότερους λάτρεις της γυμναστικής για τις νέες εφαρμογές του νέου έτους. Βλέπουμε μια τεράστια αύξηση στον αριθμό των χρηστών που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για το περιεχόμενο για κινητά για κινητά, οπότε αναμένουμε από τους προγραμματιστές εφαρμογών να γίνουν όλο και πιο περίπλοκοι για την προσφορά διαφορετικών τύπων πληρωμένου περιεχομένου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.